Nieuwsarchief 2012

Oud(er) nieuws van de homepage en ontmoeten & inspireren voor wie terug wil lezen.

HOMEPAGE 10 MEI 2012

Het stroomt! Ik hoef maar met één vinger iets aan te raken als het gaat over Danielle Duurzaam en de sojakaarsen, en voila, een hele stroom volgt! Zo heb ik zowel voor juni als voor augustus een beurs staan en heeft Remco mij geholpen aan mijn eerste kaarsenmaak-kinderfeestje.

Achter de schermen ben ik bezig met het opzetten van een nieuwsbrief, die misschien wel de Danielle Duurzaam Nieuwsflits gaat heten en mogelijk elke week op donderdag gaat verschijnen. Geen pagina’s lang, wel blogs, nieuwtjes en rubrieken. De daadwerkelijk invulling is voor mijzelf ook nog een verrassing!

Naast bloggen, kaarsen en beurzen binnenkort ook nieuws over de tuin die een tikkie te groen aan het worden is.

Op welke beurs wij staan, waar en wanneer, verkoopresultaten, aanvullingen van assortiment, oproepjes, interessante websites en meer, lees je binnenkort in de Danielle Duurzaam Nieuwsflits. Meld je nu alvast aan!

APRIL

Woensdag 4 april ben ik aanwezig bij de presentatie van Tientjes in Alkmaar, tevens de aftrap van de Landelijke Toer. Vitalenta sponsert te ruimte en ik heb dat geregeld. Je bent van harte welkom!
Duur: 13:30 – 16:30 uur Vitalenta Westerweg 14 toegang gratis

Op 1 en 15 april ben ik aanwezig als mede-organisator en cursist bij de cursus Ecologisch moestuinieren. De cursus wordt gegeven door werkgroep collega Tineke en georganiseerd door de Velt werkgroep Ecotuinieren Alkmaar bestaande uit Tineke en mijzelf.

Op zondag 22 april ben ik afwezig op de cursus Ecologisch moestuinieren want dan is er straatrommelmarkt! Dus wil je mij ontmoeten, wil je kaarsen aanschaffen, oude rommel van ons overnemen of gewoon eens bijkletsen? Kom naar de Lambert Doomerstraat in Alkmaar, we staan van 9 tot 14 uur voor je klaar! We zoeken nog een tafeltje om onze spullen uit te stallen!

Maandag 30 april gaan we (voor het eerst) op de koninginnedagmarkt in Alkmaar staan. Waar en hoe, daar zijn we nog mee bezig. Heb je tips, wil je langskomen of heb je een tafel over of te leen, je bent welkom!

APRIL

Nieuw in het assortiment sojakaarsen van Danielle Duurzaam in de maand april: de kleuren rood, wit en blauw. Leuk als origineel en gezond cadeautje voor jezelf of iemand anders. Onder andere te koop tijdens de rommelmarkt op zondag 22 april bij ons in de straat! Online bestellen kan ook.

In april beleef(de) ik weer van alles. Zo verkocht ik mijn eerste set wasmagneten,  de twee blauwe magneten waar wij al jaren onze was mee doen. Ik liep ook een dagje “stage” bij twee collega’s door hun te helpen in het “bemensen” van een marktkraam. Verder ontdekte ik in onze volkstuin een wit ei en lees ik boeken over hoe je je relatie met geld kunt verbeteren. Eind april mocht ik een prachtige rol spelen in het afscheid van een dierbare.

Er staat ook nog het een en ander te gebeuren, zo heb ik begin mei een gesprek met het UWV over de mogelijkheden voor startersbegeleiding. In juni zijn er de Open Tuindagen van Velt op 2 en 3 juni waar we voor het eerst aan meedoen met onze volkstuin De Eigen Wijsheid.

MAART

In maart was ik mede-organisator van de kennismakingsbijeenkomst Velt werkgroep Ecotuinieren Alkmaar. Daarnaast zorgde ik voor een gesponsorde ruimte waar Tientjes op 4 april haar aftrap van de landelijke toer had.

Deze pagina is gestart op 10 mei 2012.

Graag reageren via www.danielleduurzaam.nl/blogs/

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s