Blogs voortaan op www.danielleduurzaam.nl

Misschien heb je het al gezien, op www.danielleduurzaam.nl is een nieuws site geinstalleerd. Daarmee is deze blog, die jaren “geforward” (doorgestuurd) werd, overbodig geworden.

Van blog naar website
Op danielleduurzaam.nl is een wordpress geïnstalleerd waardoor ik achter de schermen meer kan regelen dan met deze blog. Door de mogelijheden die de wordpress installatie biedt heb ik ook een gratis webshop kunnen integreren. Hoewel de puntjes op de i er nog gaan aankomen, is het wel al mogelijk bestellingen te doen via de webshop. Wie liever langskomt voor mijn blogs, die publiceer ik voortaan via http://www.danielleduurzaam.nl Daar vind je trouwens ook alle oude blogs en de informatie over sojakaarsen en wasmagneten. Niks om te missen dus.

873 dagen na de eerste blog
Daarmee is toch een soort einde gekomen aan deze blogs, de overgang naar een nieuwe site. Op 17 februari 2012 schreef ik hier de eerste blog. Inmiddels staan hier 139 blogs online en nu sluit ik hier na 2 jaar, 4 maanden, 3 weken en 1 dag oftewel 873 dagen, af met blog nummer 140.

Meer geschreven
Een van de doelen destijds was om de lay-out niet meer helemaal met de hand te doen omdat dat heel veel tijd kostte en mij afleidde van het schrijven. De technische achtergrond kennis van het website maken komen trouwens nog steeds goed van pas. Achteraf ben ik er blij mee dat ik voor deze vorm gekozen heb, ik heb zeker meer geschreven de afgelopen tijd!

“Je schrijft heel leuk!”
Dat schrijven wel een dingetje van me is, hoor ik vaak als ik mensen tegenkom die mijn website gezien hebben. De reactie is altijd dat ik zo leuk schrijf. Blijf het vooral zeggen lieve mensen, het moedigt mij aan te blijven schrijven of, in tijden dat ik minder schrijf, moedigt het aan de digitale pen weer op te pakken.

Blogvolgers en -lezers, bedankt!
Via deze weg ook even alle volgers bedanken. Zo voelt het toch een beetje als een afscheid, het is toch een volgende stap. Geen zorgen, ik schrijf door hoor! Maar ik wil vooral de blogvolgers, degene die automatisch een mailtje krijgen als ik geblogd heb, bedanken. Ook al is 11 in de ogen van vele misschien een laag getal, ik was toch elke keer apetrots als ik een nieuwe volger erbij kreeg!

Nieuwsbrief
Op de nieuwe site is de mogelijkheid om te volgen er nog niet, die hoort bij het “puntjes op de i zetten” werkje en het is de vraag of ik die optie opnieuw ga invoeren. Wat wel kan is per e-mail of met het formulier wat je hier vind, je aanmelden voor de nieuwsbrief. Momenteel heb ik minder dan 10 inschrijvingen en ik merk dat dat te weinig is om echt een nieuwsbrief te schrijven. Nog afgezien van dat ik op zoek ben naar de juiste vorm en inhoud voor de nieuwsbrief. Dus wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief en laat zo weten dat je mijn blogs graag leest!

Nieuwe fase
Dit is ‘em dan, de laatste alinea op mijn oude blog. Ik voel me nu toch wel een beetje weemoedig worden… Of misschien ben ik blij dat ik na een periode van weinig schrijven nu eindelijk die digitale pen weer ter hand genomen heb! Tot ziens op www.danielleduurzaam.nl !!

Over Danielle Duurzaam

ik deel graag hoe bewustwording en simpele huis-, tuin- en keukenduurzaamheid mijn leven verrijken.
Dit bericht werd geplaatst in Danielle Duurzaam, Emoties en gevoelens, Innerlijke groei, Schrijven en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Blogs voortaan op www.danielleduurzaam.nl

  1. Pingback: De volgende stap | Danielle Duurzaam

Reacties zijn gesloten.